fredag 6 februari 2009

Puerto Madryn, Argentina
















Nu sitter vi i Puerto Madryn som ligger vid kusten i Argentina. Det ar en pluttig liten by dar solen skiner ibland och det blaser lite nu och da.


Sen forra inlagget har vi haft ett par underbara dagar i skogen i nationalparken Torres del Paine. Under 4 dagar och 3 natter i parken har vi vandrat, vandrat, atit pasta och sovit i talt. Det har varit helt enkelt underbart och nagon vackrare natur har jag aldrig tidigare sett. Enorma berg, stora bla glaciarer, snotackta toppar, grona sjoar och iskalla fjallbackar.


Vi har promenerat en sisadar 20-30 km om dagen sa nu har vi tagit oss vidare till Argentina och har ska vi faktiskt stanna en natt innan vi tuffar vidare igen med mal Buenos Aires.


Imorrn ska vi till en liten liten by dar det ar manga fran Wales som har flyttat och dar de tydligen ska ha bra manga te-kafeer med fantastiska bakverk sa dit ska vi och frossa!!!
kramar

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka vyer. Annat en den fula tavla som sitter på väggen framför mig Är på Jobbet. PoK Mamma Maud

Unknown sa...

Ohh jag blir inte alls avis! Vilka underbara bilder!!! Varför kan inte jag också få ha semester med er? ;) Är nu tillbaka i Sverige igen och sitter på jobbet och tittar ut på den härliga snön! Härliga -11 grader här i morse.

Många kramar från Sara

Unknown sa...

Det är mycket vackra bilder det är riktigt roligt att ni får uppleva så mycket .Jag glädjs med er skulle väldig gärna velat varit med .Väntar med stor spänning på nästa inlägg.(MMMM satt just och funderade på en Teknisk innovation en spårsändare på sina barn med koppling till Googel Earth)men kanske inte men ett vykort vore ochså trevlig.Många Kramar från Håkan

Unknown sa...

Pappa en mycket bra kommentar, ledsen att berätta det för dig, men idén finns redan. Eller ja i alla fall i utvecklingsstatium där man via mobilen kan bli spårad och kopplad till en karta. :) Men jag kan hålla med, ett vykort med en fin vy vore nice ;) kram kram