tisdag 24 februari 2009

Bye bye Rio

Japp vad gor man inte om man maste fordriva 2,5 h pa varldens varmaste busstation, jo man hittar ett stalle med internet och ac, underbart!!

Idag tar vi bussen till Foz do Iguazo, ett gigantiskt vattenfall dar vi ska bli blota nagra dagar och vi far se om vi hittar nagon gummiflotte att aka i:)

Igar var vi pa sockertoppen och pa santa Teresa, denna gangen lyckades vi ta oss till taget som var en riktigt liten charmig sparvagn dar det klamdes in hur manga som helst, Fredrik hangde pa utsidan tillsammans med brasilianarna. Santa Teresa skulle sakert vara en mysig liten stadsdel om inte det vore karneval i staden och fullt med glada manniskor som dansade samba. Dar fanns gamla fina hus men gatorna sag ut som om en tornado dragit fram. Vi strosade runt, at lunch, hamnade i ett samba tag och blev med i ett vattenkrig sen tog vi bussen till sockertoppen som ar ett berg dit man tar sig med linbana, darifran sag vi solnedgangen och sen var dagen klar.

Vad galler flygtider sara sa ar nog hangliding langre tid pa men Fredrik foll nog snabbare an mig, kan bero pa vikten, vet ej :P

At manga semlor at oss, vi har abstinens som heter duga!

Kramra

1 kommentar:

Unknown sa...

Ohh toppen! Jag ska genast lägga över några av semlorna jag har tryckt i mig till era midjemått ;)