lördag 14 mars 2009

Solen har återvänt

Det som såg ut att bli en lång, mörk och regnig höst har tagit en liten paus. Idag skiner solen som aldrig förr och det är riktigt tryckande värme ute. Redan kl 11 i förmiddags var det pressarväder.

Det känns skönt att få helg, hjärnan på både mig och Fredrik är helt slut efter veckan. Nog för att vi inte har gjort nåt särskilt än att gå på föreläsningar, lektioner och fylla i en massa papper så räckte det för oss efter vår långa och avslappnande sommar.

Idag var vi till gallerian och köpte varsitt exemplar av "la meta" som är en av kurslitteraturerna i produktionsekonomi. Det är en populärvetenskaplig bok som är skriven av en fysiker och som är en bestseller så det ska bli spännande att se vad han kan om ekonomi. Ur den ska vi nu läsa en hundra sidor varannan vecka för kontroll.

Just nu är Fredrik och spelar squash medan jag sitter på balkongen och solar och äter frukt. Jag vet inte vad som har flygit i honom, han tränar som världens galning. Igår var det squash och idag sprang han hem från gallerian innan det var dags för squash. Jag hänger inte riktigt med i förvandlingen.

Nu kommer det en slagen hjälte uppför backen och han gör inte många knop inte..

Ikväll blir det grillfest hos fransmännen och imorrn ska det bli städdag så det står härliga till!

Inga kommentarer: