söndag 30 november 2008

Vi pallar lime

Nu verkar sommaren ha kommit för att stanna, aldrig slutar solen att skina och alltid är himlen blå utan moln. Igår var det 24 grader vid kl 18, det är tokvarmt, alldeles förfärligt ;-)


Stranden

Ja, idag är det första advent men inte är det mycket till julkänsla man får när man tittar ner på stranden och ser alla badare och färgglada parasoller. Här hemma har det blivit lite pyntande i alla fall, det står en liten snögubbe på tv:n och i badrummen hänger röda handdukar, men inte så mycket mer. Sofie och Linus funderar på att ta en tur till Lider till helgen och köpa lite billigt julpynt så det blir lite bättre.

Igår var vi hos en tysk som fyllde år och då passade vi även på att palla en lime. De hade ett jättestort limeträd på innegården så inte kan det skada om vi tar en lime :-) Den är inte riktigt mogen så den ligger på balkongen och går från mörkgrönt till en ljusare nyans.

Första tenta-p veckan är över nu och ptja, vi flyter men det är 2,5 veckor kvar innan den underbara dagen 17/12!!! Då skall det bli köttbullsfest och fira att det äntligen är sommarlov!!

I eftermiddag skall Fredrik ut och röra sina lurviga när det är dags för ännu en fotbollsmatch.. Sjukt spännande(!) eller, solen står högt och halva start 6:an var ute och festade igår så vi får väl se hur det går :-P

Nu vankas mat! Fredrik har gjort sin underbara köttfärssås så det är bäst att äta innan allt försvinner..


Ps. Sofie har hittat en ny last. Här finns det kakpaket för 99 peso = 1,3 kr :-D Underbart goda och perfekt i handväskan! en liten dricka till det (250 ml) som kostar 200 peso och välkommen till lilleputtlandet. Fast det roliga är att de även har 3,5 L cola flaskor och de är stora tro mig!

Inga kommentarer: