lördag 1 november 2008

Mamma Mia!!

Igår kom äntligen den efterlängtade dagen. Vi skulle gå på Mamma Mia!:) Vi mötte upp med tre tyskar, gick och åt fajitas på ett mexikanskt ställe. Halloween är riktigt stort här i Chile och varje matställe hade dekorerats med spindelnät, skelett och döskallar. Efter maten vandrade vi iväg till gallerian där bion ligger och fick reda på att bion börjar 22.10 och inte 21.20 som det stod på internet. vad gör vi då? Jo, Fredrik är ju med och Stefan (en tysk som också är runt en 2 meter) så det blir till att gå till McDonalds för att de vill äta en Big mac!! Två middagar inom loppet av 2 timmar... ojoj. Nåväl, jag och Monika fick sen varsin glass på Bravissimo:)


Filmen var underbar!!! Minst lika bra som förra gången! Salongen var halvfull och vi satt längst bak och sjöng med, dansade i stolen och när filmen började ta slut började vi klappa med och en del av salongen hakade på:) Efter filmen blev det en öl ute och sedan en taxi hem runt 2, en mycket trevlig kväll!




Bilden som visas är Fredriks försök att mörklägga för att kunna kolla på hockey, vi satt härom dagen med varsin dator och skrek och kollade på varsin match men det verkar ju gå tungt för Brynäs, drömmen varade inte så länge i år:P

1 kommentar:

Julia sa...

Hej Sofie!! Kul med din visit på vår blogg!

Ja det är minst sagt annorlunda förhållanden som råder, men av allt att döma verkar det som att ni också umgås med utbytesstudenter och längtar efter svenskt godis m.m..! Nu blåser det dock så varma vindar här nere i dalen att jag kunde sitta ute på balkongen och läsa idag. Och titta på de snöbeklädda bergen.. Kontraster!

Hur går det med språket då?! Jag tycker liksom att det är ganska krångligt att läsa på franska trots att jag tragglat detta språk snart halva livet! Fortsätt kämpa, och ha det gött!
Kramar. Julia