söndag 16 november 2008

Äntligen åkte håret av!


I torsdags hände det overkliga, Fredrik åkte och klippte av sig det meterlånga håret. Kolla noga på bilderna och se om ni känner igen honom!

Håret före


Frisyren efteråt. Och jo, det är faktiskt någon som bor i huset på bilden.


I fredags var det party-dags. Vi åkte hem till Linus och René och ordnade tacos, glassdrinkar och hade det väldigt trevligt. Efteråt åkte vi till en bar i Viña som heter Antartica för att möta upp med de andra utbytesstudenterna. När vi kom fram till entrén så började ägaren att prata svenska med oss. Det visade sig att ägaren hade bott i Sverige i 20 år! självklart är det en svensk som kommer på idén att starta en isbar i Chile! Isbaren var bara en liten del av stället och det var lite för kallt (-5) för att vara någon hit och om jag ska vara ärlig så ville inte chilenarna jobba i kylan så vi blev mer eller mindre utslängda ur isrummet och spenderade kvällen på terassen istället.


Hemma hos Linus och René






Kolla in isglaset i högerhanden



Efter fyra timmars sömn var Sofie uppe på lördagen för att öva gospel. Hon tog bussen till Miraflores och träffade sin kör. Fredrik tog sovmorgon och klev sedan upp och spelade squash. Tyvärr tror jag att han fick stryk..:) Sofie kom hem sov en kvart, åt lite mat och sen var det dags att hänga med kören under kvällen för det var ett band som skulle spela i en kyrka. Under kvällen bjöds det på snacks, juice och massa annat gott. Det var även en tävling som gick ut på att man i lottade par skulle tävla mot varandra att klä ut sig i en viss stil. Sofie fick stilen Alternativ och hennes motståndare fick Pop. Titta på bilderna och självklart ser ni att Sofie vann:) En mycket trevlig kväll!





Idag ska det bli storpluggdag, vi har lite att pyssla med inför veckan.

Lite bilder från Valparaiso



Den lilla butiken precis bredvid vårt hus. Till vänster är dörren där de säljer öl, vin och alkohol i alla sorter och till höger köper man mjölk, skinka och annat ätbart.





Vårt hus!




Ha det så bra! Sofie blir riktigt avundsjuk på alla snöbilder men det är ganska skönt att kliva upp, ta på sig en kjol och njuta av värmen;)


Inga kommentarer: