söndag 14 juni 2009

Inte redan!

När jag vaknade imorse så hörde jag ett pickande ljud och sovrummet var ovanligt kallt. Jag tog stortån till hjälp och gluttade lite på gardinen, där utanför stod regnet som spön i backen!
Åh nej, tänkte jag. Vintern är redan här! Sen drog jag täcket över huvudet och blundade ett tag till.

Idag har vi skrivit vidare på vårt arbete om hur man mäter effektiviteten på en apparat som torkar aprikoser med hjälp av solens strålar. Arbetet börjar nu ta form och innan ögonen somnar ikväll är planen att ha det färdigt. Hur det nu går beror på hur många tepåsar och skorpor vi har i skafferiet.

Dagens utflykt gick till Viña och gallerian där vi försökte få tag på foton till passansökan. Innan vi åkte hemifrån klädde vi upp oss och tog några kort i hallen ifall det skulle sluta med att vi var tvugna att framkalla egna kort. Vi letade och letade i gallerian efter någon fotoautomat, men icke. Tillslut sprang vi rakt på en fotoaffär där det stod att de gjorde sådana foton. Yippie, tänkte vi och klev in. Damen bakom kassan tog fram en vanlig digitalkamera, vi fick sitta på en pall och efter några minuter skrevs 9 kort ut för 1999. helt okej!

I gallerian gjorde de reklam för Viña on ice, Viña på is. Det skulle finnas en isrink någonstans. Fredriks ögon glittrade till och än en gång sprang vi runt som yra höns och letade utan att hitta den. Tillslut gav vi upp och gick ut från gallerian, mot bussen. Då såg vi den. Det stod ett stort vitt partytält utanför gallerian och om man tittade in såg man en vattnig rink som mer såg ut som en pool än en isbana. Tyvärr Fredrik, du får allt vänta ett tag till med att åka.

Inga kommentarer: