söndag 3 maj 2009

En dag i stora staden

Igår tog vi och Linus en morgonbuss och åkte in till Santiago. Huvudprojektet för dagen var att boka om vår flygbiljett så vi kommer hem nån gång men även att en gång för alla se staden. Tyvärr var kontoret stängt så det blev ingen ombokning, vi får åka dig någon annan dag. Men lite flanerande blev det. Vi strosade igenom centrum och åkte San Cristobal där vi fick se en vy över den smogfyllda staden. Där blev det en välbehövlig glass. Sedan traskade vi vidare och kom till det gigantiska köpcentrumet där vi faktiskt inte shoppade något utan såg en film, träffade en av våra lärare som inledde med frasen "Vad gör ni här?!". Vi lyssnade på lite livejazz och sen tog vi en taxi till busstationen.

Linus poserar



Utsikt från det lilla ägget vi åkte med.


Santiagos grönaste pool.



Är det någon som vet vad det där är för sort?



Mmmm, crepes!! Jag beställde in två medans grabbarna nöjde sig med varsin.



På busstationen slängdes vi tillbaka till verkligheten att vi var vi Chile när bussbolaget bokade in oss på en buss som redan hade gått och vi hade 5 min att ta oss till den andra busstationen i andra änden av Santiago. Sen skulle de ha 1000 peso per biljett för att boka om den åt oss. Chilenare! Nåväl vi tog oss hem och stupade i säng strax efter 12 mycket nöjda med den lilla stadsutflykten.
Två trötta själar på väg hem

1 kommentar:

Unknown sa...

Vad mycket härliga bilder! Attans att kontoret var stängt! Tycker verkligen det är dax för er att komma hem nu! Var tomt utan er på Valborg, även om det gick ner en heldel vin och öl ändå ;). Dock blev det inte så mycket soduko eller korsord lösta :P