söndag 17 maj 2009

En lördagspromenad i Viña

I går tog vi en välbehövlig sovmorgon, plockade i ordning lite hemma och sen tog vi med oss Linus på en promenad till Viña. Vi spatserade upp på kullen där det låg fina hus och där presidenten ska ha sin sommarbostad. Promenaden avslutades på Bravissimo med en gigantisk glass. Sen tog vi bussen hem och slöade i soffan.

Vi har fått ett dagis på vår gata och ni kan se hur fint de målat huset. Lägg märke till nappflaskan som sitter på taket.
Kolla in uppfarten, tur att de aldrig har ishalka.


I Viña finns det risk för flodvågor.


Imorgon åker vi till Santiago för att shoppa lite, gå på bio och boka om flygbiljetterna hem. Den här gången ska det lyckas!

1 kommentar:

agneta jonzon sa...

Har man tråkigt här hemma i Ö-vik och längtan efter min äldsta dotter blir sådär grymt svår att hantera, så är ett alternativ att gå in på bloggen o titta o läsa. Gud vilka äventyr!!! En annan kan bara inte föreställa sig en bråkdel av vad ni har upplevt o varit med om. Vissa saker är det ju bra att man inte vet om innan att ni ska göra, som tex forsränningen...Mammor, ni vet väl hur fåniga dom kan va? Här är det ömsom vår, sommar o höst lite hipsomhapp. Nu börjar det dra ihop till regn o temperaturen visar 9 grader... Hoppas ombokningen av biljetterna gick bättre denna gång, Längtar så det gör ont! Vilka fantastiska solnedgångsbilder! Nästan som Trysunda (-; BAMSEKRAM! Agneta.